Κυριακή 6 Μαΐου 2018

Οι μαθητές απαντούν στο ερώτημα: " Ποιο το κέρδος της συμμετοχής μου στο πρόγραμμα Erasmus+"


14 σχόλια:

  1. Οι εμπειρίες που κερδίσαμε ήταν μοναδικές και τέτοιες που θα τις θυμόμαστε για μια ζωή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεσα από το πρόγραμμα Εράσμους κερδίσαμε πολλά πράγματα συνολικά αλλά και ο καθένας ξεχωριστά. Ήταν μια μαγική εμπειρία που θα μας μείνει αξέχαστη και δημιουργήσαμε αναμνήσεις και φιλίες που θα κρατήσουν για μια ζωή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μεσα απο το πρόγραμμα, καταφέραμε να κάνουμε φιλίες και να γνωρίσουμε την ρουτίνα καποιων παιδιών από άλλες χώρες, όπως και να μάθουμε για τα έθιμα και τις παραδόσεις τους. Επίσης, προσωπικά πιστεύω ήρθαμε πιο κοντά και γνωρίσαμε καλύτερα ακόμα και τα παιδιά από το δικό μας σχολείο και αυτό έγινε λόγω της συνεργασίας μας και της ομαδικότητας που κατέχουμε! Θα μας μείνουν όλα αξέχαστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευχαριστούμε για αυτήν την μοναδική εμπειρία!Μέσα από το πρόγραμμα μάθαμε τόσο για άλλους ανθρώπους,δοκιμασαμε τα όρια αντοχής μας μα πάνω από όλα καναμε φιλίες που ελπιζω να είναι παντοτινες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σας ευχαριστούμε γι'αυτό τη μοναδικη εμπειρία η οποία μας έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσουμε νέους ανθρώπους και νέες κουλτούρες... πέρασαμε στιγμές που θα είναι για πάντα χαραγμένες στο μυαλό μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μέσα από το προγραμμα, ηρθαμε σε επαφή με μαθητες και καθηγητές, μαθαινοντας τον τρόπο ζωής τους και σκέψης τους. Επίσης, πήραμε αρκετά μαθήματα υπευθυνοτητας, οργανωσης, ομαδικοτητας και συνέπειας. Συνολικα, μας δοθηκε η ευκαιρία να συνειδητοποιησουμε οτι η ζωή δεν περιορίζεται μόνο στο χώρο του σχολείου και στη Θεσσαλονικη, αλλά είναι σημαντικο να διευρυνουμε τους ορίζοντες μας και να κηνηγαμε τέτοιες μοναδικες ευκαιριες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ήταν μια αξέχαστη εμπειρία που είμαι σίγουρη δεν θα ξεχάσει κανένας μας. Οι φιλίες και οι εμπειρίες που κερδίσαμε δεν θα χαθουν ποτε, μιας και ημασταν σαν μια μεγάλη οικογενεια με διαφορετικές κουλτούρες, αντιλήψεις και προσωπικοτητες. Ευχομαι αυτή η ευκαιρία να χαριστεί και σε αλλά άτομα γιατί πραγματικα αξίζει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μια εμπειρία ζωής, που λίγοι είχαν ή θα έχουν την δυνατότητα να την ζήσουν.Είμαστε ειλικρινά ευγνώμων που μας δόθηκε μια τέτοια ευκαιρία και εμείς την εκμετάλλευτηκαμε στο έπακρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πραγματικά μία εμπειρία ζωής! Αφενός μας βοήθησε να βελτιώσουμε και να εξασκήσουμε την αγγλική γλώσσα και γενικά την επικοινωνία μας όχι μόνο με τους Έλληνες αλλά και με τα ξένα παιδιά και αφετέρου γνωρίσαμε νέες κουλτούρες, κοινωνικοποιηθήκαμε και είδαμε τον κόσμο από μια πιο ολοκληρωμένη και ίσως διαφορετική οπτική. Σας ευχαριστούμε πολύ για όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μία εβδομάδα γεμάτη με εμπειρίες, γνωριμίες και φυσικά με φιλίες που δεν θα ξεχαστούν ποτέ! Θα μείνει για πάντα στις καρδιές μας και ελπίζω να έχουν στο μέλλον κι άλλα παιδιά την δυνατότητα να συμμετάσχουν! -Νώντας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ήταν μια εξαιρετική εβδομάδα γεμάτη εμπειρίες, διασκέδαση, μαθηση και το πιο σημαντικό γνωρίσαμε καινούργιους φίλους κάτι που είναι πραγματικά υπέροχο! Ήταν μια βδομάδα που δεν θα ξεχασουμε ποτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αν η συμμετοχή των μαθητών στο πρόγραμμα αυτό αποτέλεσε εμπειρία ζωής, η συναίσθηση ότι τελικά οι νέοι άνθρωποι, κρίνονται ικανότεροι να κάνουν πράξη το όραμα για μια ενωμένη Ευρώπη όλων των κατοίκων της, με σεβασμό στις πολιτιστικές και πολιτισμικές ιδιαιτερότητες κάθε έθνους, συνεργαζόμενοι μεταξύ τους, χωρίς αντιπαλότητες και διακρίσεις, αποτελεί για μας τους εκπαιδευτικούς το μεγαλύτερο κέρδος από τη δική μας συμμετοχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ήταν μια Φανταστική εβδομάδα που θα μας μείνει αξέχαστη. Μέσα από το πρόγραμμα γνωρίσαμε νέες κουλτούρες,Μάθαμε νέα πράγματα, κάναμε νέους φίλους, αλλά και παρατηρήσαμε καλύτερα τον δικο μας πολιτισμό.
    Δεν υπάρχουν λόγια που μπορούν να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η εβδομάδα του Erasmus θα μείνει ως μία γλυκιά ανάμνηση.Μέσα από το πρόγραμμα μαθαίνεις να συνυπάρχεις με άτομα διαφορετικά από εσένα. Έτσι, ο άνθρωπος γίνεται πιο ώριμος, υπεύθυνος και κυρίως καταπολεμάται η ξενοφοβία και ο ρατσισμός για το διαφορετικό.Νιώθουμε μεγάλη ευγνωμοσύνη για την εμπειρία αυτή και ευχαριστούμε τους καθηγητές μας που μας δώσανε την ευκαιρία για κάτι τέτοιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή