Σάββατο, 25 Μαρτίου 2017

1η Συνάντηση εργασίας καθηγητών και μαθητών στη Λιθουανία 19-25 Μαρτίου 2017 (activities C1)


20 Μαρτίου 2017

Παρακολούθηση της εκδήλωσης υποδοχής και  της παρουσίασης  του λιθουανικού σχολείου.                Παρακολούθηση των αθλητικών ολυμπιακών αγώνων (παραδοσιακά λιθουανικά αθλήματα) στο κλειστό γυμναστήριο του σχολείου με συμμετοχή του συνόλου των μαθητών από τις χώρες του προγράμματος.


                       Συμμετοχή σε εκπαιδευτική δράση κατασκευής κεριών σε μελισσοκομείο της                περιοχής του Krakes.
Επίσημη υποδοχή στο πολιτιστικό κέντρο του Krakes με παραδοσιακούς χορούς και παρουσιάσεις των χωρών από τα σχολεία, με μαθητές, καθηγητές, γονείς και τοπικούς παράγοντες. 


21 Μαρτίου 2017

Επίσκεψη στην πόλη Šiauliai.
 Ξενάγηση στο μουσείο σοκολάτας και στο μουσείο ποδηλάτου


The Hill of Crosses -  Ο λόφος των σταυρών
22 Μαρτίου 2017

Συνάντηση στο σχολείο. Συμμετοχή των μαθητών σε ομαδοκεντρικό εκπαιδευτικό παιχνίδι συνεργασίας για την κατασκευή γεφυρών από σπαγγέτι. Διδασκαλία μαθημάτων στους Λιθουανούς μαθητές από τους εκπαιδευτικούς των άλλων χωρών. Παρακολούθηση μαθημάτων των Λιθουανών εκπαιδευτικών.

Υποδοχή και συνάντηση των εκπαιδευτικών με τον Διευθυντή του σχολείου και παράδοση δώρων των ομάδων από κάθε χώρα στο σχολείο.


Επίσκεψη και ξενάγηση σε έκθεση ξύλινων γλυπτών στο Krakes.
Εκπαιδευτική δράση κατασκευής  χειροτεχνημάτων από ύφασμα στο σχολείο


Ξενάγηση στο χωριό Krakės από μαθητές του σχολείου, σε ομάδες
23 Μαρτίου 2017

Επίσκεψη και ξενάγηση στο μοναστήρι Pažaislis στην περιοχή του KaunasΕπίσκεψη στο Kaunas
Επίσκεψη στο ναό της Αναστάσεως και ελεύθερος  χρόνος για παρατήρηση της πόλης του Kaunas  από σημείο του ναού με πανοραμική θέα. 
Επίσκεψη και ξενάγηση στο Μουσικό Θέατρο του Kaunas , με ενημέρωση για όλα τα στάδια προετοιμασίας μιας παράστασης π.χ σκηνικά, κουστούμια, ήχος,ορχήστρα,μακιγιάζ,κλπ.
24 Μαρτίου 2017

Συνάντηση κι ενημέρωση των εκπαιδευτικών με τον Δήμαρχο του Kėdainiai στο Δημαρχείο της πόλης. Συνέντευξη στην τοπική εφημερίδα και τοπικό τηλεοπτικό κανάλι.


Επίσκεψη και ξενάγηση στο κέντρο λαογραφίας του Kėdainiai. Εκπαιδευτική δράση κατασκευής παραδοσιακών χειροτεχνημάτων ( υφαντών και ξυλογλυπτικής ).

Εκπαιδευτική δράση παρασκευής σαπουνιού στο NociunaiAποχαιρετιστήρια εκδήλωση στο πολιτιστικό κέντρο του Krakės


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου